Добредојдовте

на овие страници ги имате сите потребни информации за лекување на заболувања.

За кои заболувања може да се помогне ?

Производите се 100 % природни, не содржат адитиви, конзерванси и додатоци.

Производите се со органски сертификат No:0279;, и се изработени согласно најстрогите стандарди за безбедност на храна. ИСО 22000:2005 стандард за безбедност на храна; 
Поради високиот квалитет на лековитите растенија во хербалните чаеви истите може да се користат до три пати за правење на одвари.

Види повеќе за производите Каталог на производи  или види повеќе на линкот производи

- болести на црниот дроб и жолчка, Воспаленија на жолчка - седиментација , песок, песок и камен во жолчка, Болести на црниот дроб , (hepatitis) Tu-Ca do III степен, болести на панкреас (pancreas) Шеќер (Diabetes), болести на слезина -болести на органи за мокрење (бубрези (bubrezi) болести на стомачни заболувања, болести на уринарните органи и патишта воспаленија (на бешика, уринарни патишта, бубрези), Талози, песок, камен во бубрези и бешика, Болести на простатата, Болести на женските полови органи, Тумори и Малигни заболувања до 3 степен (помагаат), воспаленија на жолчката, талози, песок и камен, болести на џигерот, ТУ-ЦА, TU - Ca до 3 степен, болести на слезина, Шеќерна болест (Дијабет 2 стекнат за време на животот), заболувања на крвните садови, прочистување од наслаги, маснотии, холесторол, хемороиди, цисти и болести на излезното црево, пост- инфарктни состојби, белодробни болести, ноќно мокрење (eurika nokturna), заболувања на кожата (psoriasis Vlugaris, и Vitiligo) За повеќе детали види во Упатства за одредени заболувања.

Кои се методите?

Методот на лекување на болести е многу едноставен. За околу 14 дена од Вашата крвна слика податоците доколку правилно се применуваат дадените упатства, може да се доведат во референтна вредност и да се поправат. По истек на овој период организмот сам го решава заболувањето. За периодот од 14 дена со посебните рецепти се подигнува и Вашиот имунитет со што организмот повторно се оспособува да се брани од разни болести. Тука можете да ги најдете производи од лековити растенија кои се ефективни и навистина делуваат и можат да ви помогнат за справување со определени заболувања доколку се придржувате до упатствата дадени на оваа страница.

Кои работи ќе ми помогнат ?

- синтетизирани упатства и рецепти кои се покажале најефективни, а  се  достапни и можат за релативно краток период да ги подобрат податоците кои се мерливи како и знатно да го подобрат Вашиот имунитет а со тоа и лекување на голем број заболувања.

- релативно брзо да стекнете сознанија за определени навики и однесувања кои свесно или несвесно постојано ги правите а кои Ви одмогнуваат во решавањето на Вашите здравствени проблеми и кои навики Ви помагаат во лекувањето

- исхрана која  е потребно да ја избегнувате а е означена како БЕЛИ СМРТИ, која не смее да се користи за време на лекувањето и исхрана која задолжително е потребно да ја применувате  

- лековити растенија искомбинирани во чајни комбинации кои се ефективни, имаат широк спектар на својства, не се штетни, не ствараат зависност, немаат нус појава со ниедно лекарство, се органски, не се термички обработени, и се  100 % природни.

органски производи сертификат Роза Канина ДООЕЛ

Visit Roza Kanina DOOEL Resen 's profile on Pinterest. 

 

web stats